Aanbouw

U kunt uw woning vergroten door middel van een aanbouw als garage. Uw woning kan dan in waarde verhogen. In de meeste gevallen kunt u de aanbouw vergunningsvrij neerzetten. Betreft het een hoekwoning of een grote aanbouw dan zou u een vergunning aan moeten vragen bij de gemeente. U kunt via de website www.omgevingsloket.nl een check uitvoeren of u een vergunning nodig hebt. Mocht u een vergunning nodig hebben, dan kunt u een bouwtechnische tekening goed laten keuren door een constructeur en deze in te dienen bij de gemeente. Op basis hiervan kunnen wij een offerte voor u maken.

Dakkapel

Veulings timmer en renovatie kan uw oude dakkapel renoveren maar ook kunnen wij een geheel nieuwe dakkapel plaatsen. Dakkapellen kunnen aan de achterzijde vergunningsvrij geplaatst worden. Voor verder informatie over dakkapellen kunt u informatie inwinnen bij u eigen gemeente. Nieuwe dakkapellen worden gemaakt en geplaatst aan de hand van huidige bouweisen.

Erkers

Wilt u uw woonruimte vergroten door middel van een stuk aan uw huis te bouwen? Ook dit kunnen wij tot aan de laatste details voor u maken. Van het uitgraven tot aan de tegelvloer, stucwerk en het laatste afwerkplintje.

Renovatie

Renoveren is een complexe wijze van bouwen. Niet alleen bepaalt de bestaande situatie de mogelijkheden en onmogelijkheden voor verbetering. Hebt u iets te renoveren laat u dan vrijblijvend voorlichten, wij helpen u graag.